Το Ελληνικό φόρουμ για το ραδιο-τηλεοπτικό Streaming ↵ 59 θέματα

Το φόρουμ αυτό έχει ως σκοπό να βοηθήσει αυτούς που είτε θέλουν να ασχοληθούν με το live streaming, είτε ασχολούνται ήδη και θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να εμβαθύνουν στο αντικείμενο αυτό (σε οποιοδήποτε επίπεδο εκπομπής δεδομένων), ενώ παράλληλα θα λειτουργεί και ως ένα εργαλείο υποστήριξης dos υπηρεσιών.

Η ανταλλαγή απόψεων, η εμπειρία, αλλά και η τεχνογνωσία θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη και εποικοδομητική για όλους τους συμμετέχοντες. Πιστεύουμε να συμβάλλετε εποικοδομητικά στις συζητήσεις αυτές, στηρίζοντας την όλη προσπάθεια. Καλή συνέχεια, καλό διάβασμα (& γράψιμο εε)...!
Κατηγορία
Κι όμως υπάρχουν δεκάδες τρόποι & μέθοδοι για να αυξήσει κάποιος τους ακροατές του, και κατά συνέπεια την αυτοπεποίθησή του. Βέβαια, δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές, ούτε εύκολες λύσεις! Εσύ ποιος πιστεύεις ότι είναι ο καλύτερος τρόπος;
Πως οι Browsers επηρεάζουν την ...
από fermidirac
3 Χρόνια 11 Μήνες πριν
Διάφορα θέματα & απόψεις περί τεχνολογίας και έρευνας που σχετίζεται με το internet γενικότερα ή/και άλλα άσχετα θέματα που μπορεί να ενδιαφέρουν κάποιους/ες.
Απ: Συμπίεση δεδομένων χωρίς απώλε ...
από lyk
1 Μήνας 1 Εβδομάδα πριν
Επιλεγμένες πτυχιακές, διπλωµατικές & φοιτητικές εργασίες που αφορούν κυρίως τον χώρο του streaming, των υπηρεσιών μετάδοσης, αλλά και του διαδικτύου γενικότερα.
Η αθανασία της συνείδησης σε μ ...
από amd
9 Μήνες 2 Εβδομάδες πριν
Διαδραστικές εφαρμογές μετάδοσης ήχου/εικόνας μέσω διαδικτύου σε πραγματικό χρόνο (όπως chat, διασύνδεση με άλλους χρήστες, voip ή video conferencing, αλλά και remote support).
Απ: Τηλ. αριθμός & Ιδιωτικότητα: Δ ...
από amd
9 Μήνες 2 Εβδομάδες πριν
Συνήθη και μη, πιθανά τεχνικά προβλήματα που κατά καιρούς σας τυχαίνουν στο ράδιο-τηλεοπτικό Streaming.
Απ: Το τηλεοπτικό δεν μπορούν να τ ...
από fermidirac
4 Χρόνια 6 Μήνες πριν
Σίγουρα είναι λιγότερα από τα ραδιοφωνικά, και τα καλά (λένε κάποιοι) μετρημένα στα δάχτυλα. Αρκεί όμως μόνο αυτό; Με ποιό εκπέμπεις και τι ρυθμίσεις έχεις κάνει γατάκι έ γατάκι !?
Ενδεικτικά προγράμματα εκπομπή ...
από lyk
7 Χρόνια 5 Ημέρες πριν
Με ποιο πρόγραμμα εκπέμπετε, πώς εκπέμπετε, ποιο πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο, τι προβλήματα έχετε αντιμετωπίσει μέχρι τώρα;
Απ: Tips για Centova Cast με ενδια ...
από fermidirac
3 Χρόνια 1 Μήνας πριν
Τεχνικά θέματα σχετικά με την κωδικοποίηση ήχου, εικόνας & βίντεο σε σχέση με το Streaming, τις απαιτήσεις, αλλά και τις ανάγκες κάθε περίστασης. Σύγκριση / ανάλυση προτύπων συμπίεσης, μορφοποιήσεων (formats) αρχείων, καθώς και servers.
Απ: Κωδικοποίηση αρχείου βίντεο Mp ...
από nakoz
3 Χρόνια 3 Μήνες πριν
Χρήσιμες ερωτήσεις & απαντήσεις σε προβληματισμούς που αφορούν την χρήση των υπηρεσιών μετάδοσης, τον εξοπλισμό, τις ρυθμίσεις εκπομπής, άλλα και την λειτουργία που θέλετε να εφαρμόσετε. Για αρχάριους, μέσους και προχωρημένους.
Απ: Tv · Marsis Playout - Streamer ...
από lyk
1 Χρόνος 3 Μήνες πριν
Γενική θεματολογία σχετικά με το τηλεοπτικό Streaming, τους τηλεοπτικούς σταθμούς, τις προοπτικές αλλά και τις δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει γενικότερα σε οποιονδήποτε θέλει να ασχοληθεί (ή ασχολείται ήδη).
Απευθείας εκπομπή από IP κάμερ ...
από lyk
1 Ημέρα 19 Ώρες πριν
Γενική θεματολογία σχετικά με το ραδιοφωνικό Streaming, τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, ειδήσεις και νέα σχετικά με το ραδιόφωνο.
Πώς να φτιάξεις εύκολα ένα Fox ...
από lyk
5 Χρόνια 5 Μήνες πριν
Ο ήχος είναι ένα από τα βασικά στοιχεία που φτιάχνει την διάθεση ακόμη και του πιο ανυποψίαστου ακροατή, επίσης είναι αυτός που δίνει 'χαρακτήρα' στο ραδιοφωνικό ή το τηλεοπτικό σου Stream, ωστόσο είναι και γούστο & αισθητική. Πως διαμορφώνεις τον ήχο σου;
Απόκριση Συχνότητας Ήχου
από fermidirac
4 Χρόνια 6 Μήνες πριν

Προκειμένου να παρέχει πρόσθετες πληροφορίες για εσάς τους επισκέπτες και τα μέλη, η επικεφαλίδα του φόρουμ μπορεί να λειτουργήσει ως μοχλός για την εμφάνιση κειμένου στην κορυφή της συγκεκριμένης κατηγορίας.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.067 δευτερόλεπτα
Επικοινωνήστε μαζί μας, στα τηλ: α (+30) 212.213.2730, β (+30) 210.440.2730, ή στο Telegram, για να σας προσφέρουμε αυτό που θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες σας, αλλά και θα σας συμφέρει πραγματικά
  • μείναμε ευχαριστημένοι, πολύ εξυπηρετικοί μας έλυσαν όλες τις απορίες
  • Εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσίες με εντιμότητα, συνεργασία, αξιοπιστία και την καλύτερη υποστήριξη που έχω συναντήσει ποτέ, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν αυτούς τους πρωτοπόρους επαγγελματίες στον τομέα του streaming.
  • Άριστες υπηρεσίες και υποστήριξη όποτε έχω χρειαστεί το οτιδήποτε, πολύ εύκολα και γρήγορα σε ότι ανάγκη έχει προκύψει χωρίς downtimes κλπ. Ότι πιο σωστό σε υπηρεσίες streaming & hosting - Προτείνω ανεπιφύλακτα και θα αντιληφθείτε αμέσως το λόγο όταν δείτε τις τεράστιες διαφορές σε σχέση με τον προηγούμενο πάροχο που είχατε.
  • Εξαιρετική συνεργασία με ανθρώπους που φαίνεται πόσο αγαπούν τη δουλειά τους! Μείναμε απόλυτα ευχαριστημένοι, καθώς διαθέτουν ποιότητα, ταχύτητα, αποτελεσματικότητα, συνέπεια και φυσικά οι πιο κορυφαίοι σε ότι αφορά τις υπηρεσίες streaming. Τους προτείνω ανεπιφύλακτα!

↳ Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν σε όλο τον ιστότοπό μας 57 επισκέπτες ←