× Αυτή είναι η προαιρετική κεφαλίδα Φόρουμ για το Κουτί Προτάσεων.

Tv · Marsis Playout - Streamer και εξειδικευμένες ρυθμίσεις Stream /GPU

  • lyk
  • Το Άβαταρ του/της lyk Δημιουργός θέματος
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Administrator
  • Προτείνω να επικοινωνήσουμε, είπε...
Περισσότερα
1 Χρόνος 4 Μήνες πριν - 1 Χρόνος 3 Μήνες πριν #123 από lyk
Το Marsis Playout αδιαμφισβήτητα είναι ένα κορυφαίο (ίσως το πιο κορυφαίο) λογισμικό αυτοματοποίησης επίγειου ή/και διαδικτυακού τηλεοπτικού σταθμού για Η/Υ, με απίστευτες δυνατότητες για μείξη playlist, προγραμματισμό και μεταγωγή βίντεο από πολλαπλές πηγές σε πραγματικό χρόνο.

Το συγκεκριμένο software έχει αναπτυχθεί από την Αμερικανική Avmeda , η οποία ασχολείται τα τελευταία χρόνια με εξειδικευμένες λύσεις λογισμικού πρωτίστως, το οποίο απευθύνεται κυρίως σε μεγάλους ή μικρούς τηλεοπτικούς σταθμούς ..και όχι μόνο.



Παρότι είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο με πάρα πολλές δυνατότατες & λειτουργίες που μπορούν να αξιοποιηθούν πολλαπλώς από έναν τηλεοπτικό σταθμό, ειδικότερα αν ο χειριστής του έχει πρότερη εμπειρία ή/και γνώσεις πάνω στο συγκεκριμένο λογισμικό. Εκεί που μπορούμε να πούμε ότι χάνει λίγο είναι στην τεχνική υποστήριξη, η οποία παρέχεται μεν από την avmeda μέσω κάποιων συνδρομητικών πακέτων εξειδικευμένης τεχνικής υποστήριξης, πλην όμως δεν παρέχεται στην Ελληνική γλώσσα.

Γενικά υπάρχει μια ψιλοδυσκολία σε ότι αφορά manuals, τεχνικά εγχειρίδια, οδηγίες προς "ναυτιλομένους" (..αμερικανική λογική κλπ.), χωρίς αυτό να σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι το software δεν είναι καλό. Στην τελική αν κάποιος θέλει να το μάθει σύντομα ώστε να το αξιοποιήσει γρήγορα, υπάρχουν βεβαίως και πιο 'έξυπνοι' τρόποι και μέθοδοι εκμάθησης, όπως για παράδειγμα να βρει κάποιον που ήδη το δουλεύει και το χρησιμοποιεί στο dos .!

Για να μην μακρηγορούμε πάμε αμέσως παρακάτω στο «ψητό» που είναι και το ενδιαφέρον του πράγματος, δηλαδή πώς να εκπέμψουμε σωστά και συμβατά σε έναν wowza ή nginx server με το marsis streamer μέσω του gpu encoder που παρέχεται εντός του συγκεκριμένου προγράμματος, δηλαδή μια ρύθμιση στο marsis streamer που δεν αναφέρεται σε κάποιο εγχειρίδιο χρήσης ή βοήθεια, ή ακόμα και μέσω εξειδικευμένης τεχνικής υποστήριξης που ζητήθηκε από την avmedia (αλλά δεν την γνώριζαν).

Όταν λέμε σωστά και συμβατά, εννοούμε το τηλεοπτικό stream που εκπέμπουμε να μπορεί να παρακολουθηθεί μέσω ενός player σε κάποιο website, με συσκευές Pc/Mac/Android/iOS/iPhone, Chrome/Safari/Edge browsers κλπ. Αυτό το τονίζουμε -ειδικώς γιατί -τεχνικώς εκεί πραγματικά συναντήσαμε την μεγαλύτερη δυσκολία με το marsis streamer!

Παρακάτω στην φώτο μπορείτε να δείτε τις προτεινόμενες ρυθμίσεις dos σχετικά με την εκπομπή μέσω του gpu encoder, εντός του marsis streamer (click, or zoom) ⬎


«Με μεγάλο ενδιαφέρον για τους κατοίκους του πλανήτη Γη!»
Ο/η αρθρογράφος, έχει λάβει ευχαριστίες από: amd, fermidirac

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
1 Χρόνος 3 Μήνες πριν - 1 Χρόνος 3 Μήνες πριν #124 από amd
Ο/η αρθρογράφος, έχει λάβει ευχαριστίες από: lyk, fermidirac

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • lyk
  • Το Άβαταρ του/της lyk Δημιουργός θέματος
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Administrator
  • Προτείνω να επικοινωνήσουμε, είπε...
Περισσότερα
1 Χρόνος 3 Μήνες πριν - 1 Χρόνος 3 Μήνες πριν #125 από lyk
Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι στην νέα έκδοση που δοκιμάσαμε χθες (5.18), η avmedia έχει διορθώσει τους drivers εκπομπής 'Cisco OpenH264 Encoder' για την περίπτωση που θέλουμε να εκπέμψουμε χωρίς την βοήθεια GPU, με πάρα πολύ καλά μάλιστα αποτελέσματα. Και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό για κάποιον ο οποίος, είτε δεν έχει κάποια καλή κάρτα γραφικών είτε δεν θέλει να μπλέξει με περίπλοκες ρυθμίσεις που δεν είναι εύκολα κατανοητές και χρήζουν επίσης επιπλέον ερμηνείας στο σύνολό τους (οι οποίες αυτές ρυθμίσεις δεν έχουν ερμηνευτεί ποτέ σωστά ούτε από την avmedia , αλλά ούτε από την nvidia που τις έχει επινοήσει φυσικά)...


«Με μεγάλο ενδιαφέρον για τους κατοίκους του πλανήτη Γη!»
Ο/η αρθρογράφος, έχει λάβει ευχαριστίες από: fermidirac

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.076 δευτερόλεπτα
Επικοινωνήστε μαζί μας, στα τηλ: α (+30) 212.213.2730, β (+30) 210.440.2730, ή στο Telegram, για να σας προσφέρουμε αυτό που θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες σας, αλλά και θα σας συμφέρει πραγματικά
  • μείναμε ευχαριστημένοι, πολύ εξυπηρετικοί μας έλυσαν όλες τις απορίες
  • Εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσίες με εντιμότητα, συνεργασία, αξιοπιστία και την καλύτερη υποστήριξη που έχω συναντήσει ποτέ, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν αυτούς τους πρωτοπόρους επαγγελματίες στον τομέα του streaming.
  • Άριστες υπηρεσίες και υποστήριξη όποτε έχω χρειαστεί το οτιδήποτε, πολύ εύκολα και γρήγορα σε ότι ανάγκη έχει προκύψει χωρίς downtimes κλπ. Ότι πιο σωστό σε υπηρεσίες streaming & hosting - Προτείνω ανεπιφύλακτα και θα αντιληφθείτε αμέσως το λόγο όταν δείτε τις τεράστιες διαφορές σε σχέση με τον προηγούμενο πάροχο που είχατε.
  • Εξαιρετική συνεργασία με ανθρώπους που φαίνεται πόσο αγαπούν τη δουλειά τους! Μείναμε απόλυτα ευχαριστημένοι, καθώς διαθέτουν ποιότητα, ταχύτητα, αποτελεσματικότητα, συνέπεια και φυσικά οι πιο κορυφαίοι σε ότι αφορά τις υπηρεσίες streaming. Τους προτείνω ανεπιφύλακτα!

↳ Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν σε όλο τον ιστότοπό μας 50 επισκέπτες ←