× Αυτή είναι η προαιρετική κεφαλίδα Φόρουμ για το Κουτί Προτάσεων.

Tips για Centova Cast με ενδιαφέρουσες πληροφορίες

Περισσότερα
1 Εβδομάδα 3 Ημέρες πριν - 1 Εβδομάδα 3 Ημέρες πριν #103 από george sagnier
Μερικά tips για το Centova Cast

Το Centova Cast αποτελεί μια εύχρηστη λύση για τις ώρες που δεν μεταδίδεται ζωντανό πρόγραμμα αλλά και, ακόμα όταν δεν υπάρχουν ζωντανά προγράμματα, να μπορείς να εκπέμπεις 24 ώρες το 24ωρο χωρίς ανεπιθύμητες διακοπές λόγω του οικιακού internet.Τι πρέπει να προσέξετε πριν ξεκινήσετε να ανεβάζετε mp3

Ορίστε το επιθυμητό σας beat rate στο Centova Cast π.χ. στα 128.

Εάν ορίσετε τα 128, θα πρέπει όλα τα mp3 που θα ανεβάσετε να είναι στα 128.

Επίσης, καλό είναι να προσέξετε να έχουν την ίδια στάθμη ήχου “db”.

Μην αφήσετε κενό στην αρχή και στο τέλος του mp3, ώστε η μίξη ανάμεσα στα tracks να είναι ομαλή, χωρίς ανεπιθύμητα κενά.

Το Centova Cast διαβάζει το tag του mp3. Προσέξτε ιδιαίτερα τους τίτλους πριν ανεβάσετε τα mp3 αν και μπορείτε να διορθώνετε τον τίτλο μέσω του Centova αφού έχει ανεβεί (Προσοχή: αν αλλάξετε Centova οι αλλαγές αυτές χάνονται)

Στα settings του Centova, στο auto dj, καλό είναι να χρησιμοποιήσετε το “Apply relay gain” επιλέγοντας “Yes”. Πρόκειται για ένα normalizer του ήχου που θα εξομαλύνει τις μικρές διαφορές στάθμης ήχου των mp3.Πώς να φτιάξετε τις λίστες σας.

Εάν παίζετε διαφορετικά είδη μουσικής, π.χ. latin και rock, θα πρέπει να ξεχωρίσετε ανά λίστα το είδος, ώστε, ιδιαίτερα στην επιλογή random, να μην συμπίπτουν τα δύο είδη, για να μπορείτε να ορίζετε ζώνες με διαφορετικά είδη μουσικής.

Καλό είναι να φτιάχνετε λίστες όχι πάνω από 12 ώρες διάρκεια, ώστε να μπορείτε να ανακατεύετε τα τραγούδια πιο εύκολα αλλά και να μην παρατηρηθεί το φαινόμενο της επανάληψης στη θέση random.

Τα σποτάκια του σταθμού σας καλό είναι να τα βάλετε σε ΜΙΑ ΜΟΝΟ interval playlist (station identification) και να ορίσετε ανά πόσα τραγούδια θέλετε να παίζουν ή ανά πόση ώρα και ΠΑΝΤΑ στη θέση random, αλλιώς εάν τα βάλετε στη σειρά, θα τα παίξει όλα μαζί.

Εάν για κάθε διαφορετικό σποτ δημιουργήσετε αντίστοιχη interval playlist, και πάλι θα παρατηρηθεί το φαινόμενο να παίζουν σποτ το ένα μετά το άλλο.

Η interval playlist δεν ενδείκνυται για σποτ για αναγγελία της ώρας διότι το Centova Cast δεν κόβει ποτέ τα τραγούδια για να περάσει σε μια interval playlist. Αν ορίσετε π.χ. στις 11:00 μια interval playlist να παίξει spot μετά από 60 λεπτά, λόγω του ότι το Centova Cast δεν κόβει τραγούδια, το επόμενο spot θα παίξει μετά το τέλος του τραγουδιού, π.χ. 12:02 και στο επόμενο εξηντάλεπτο 13:05 κ.ο.κ.Το μυστικό κρύβεται σε μια καλή προεργασία των mp3 και μια έξυπνη τοποθέτησή τους στα playlist.Το Centova Cast θα σας λύσει τα χέρια χωρίς ανεπιθύμητες διακοπές από την εκπομπή από το σπίτι.

τηλεοπτικές / ραδιοφωνικές εκπομπες / dj sets από τα μέσα των 80's μέχρι και σήμερα
Ο/η αρθρογράφος, έχει λάβει ευχαριστίες από: lyk

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.117 δευτερόλεπτα
  • τι να πρωτοπούμε για αυτούς τους ανθρώπους? Επαγγελματίες, φιλικοί, εξυπηρετικοί αλλά πάνω απ'όλα ΓΝΩΣΤΕΣ!!! Ό,τι μα ό,τι τους έχω ζητήσει μπορούν και το ολοκληρώνουν. Πράγματα που άλλοι δεν είχαν την υπομονή να ολοκληρώσουν. Μπράβο παιδιά, τέτοια άτομα θέλουμε δίπλα μας
  • Έμεινα πολύ ευχαριστημένη από τις υπηρεσίες της και τη συνεργασία μας. Γι' αυτό αξίζει 5 αστέρια από μένα!
  • Dos.gr : Τεχνολογία εμπειρία, Εξυπηρέτηση Μοναδική, με πολλούς τρόπους, κάθε στιγμή, ό,τι κι αν χρειαστείς. Μια συνεργασία Πολλών χρώνων με Σταθερή αξία Σε ευχαριστούμε dos. gr για την τεχνοδοσία που μας παρέχεις είσαι ο Πρώτος souper ...!!!
  • Συνεργάζομαι με την Dos.gr περίπου 11χρόνια. Έχει τις καλύτερες τιμές και υπηρεσίες. Ακόμα έχει άμεση και πολύ καλή εξυπηρέτηση. Δεν είχα ποτέ μου πρόβλημα με κάποιον web server & radio server που είχα νοικιάσει και αν υπήρξε κάποιο πρόβλημα το έλυσαν αμέσως!!! Δεν θα άλλαζα την dos.gr για καμία άλλη εταιρεία ενοικίασης server ακόμα και αν μου έδιναν τους server μισοτιμής!!!

↳ Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν σε όλο τον ιστότοπό μας 83 επισκέπτες ←