× Αυτή είναι η προαιρετική κεφαλίδα Φόρουμ για το Κουτί Προτάσεων.

FM vs Online Streaming ΑΚΡΟΑΤΕΣ

Περισσότερα
7 Χρόνια 1 Μήνας πριν #11 από nakoz
FM vs Online Streaming ΑΚΡΟΑΤΕΣ δημιουργήθηκε από nakoz
Κλασικός ραδιοφωνάκιας είμαι στο αυτοκίνητο και ακούω μια εκπομπή που κάνει φάρσες.

Λέω ας πάρω και εγω τηλ, να τους βάλω να πάρουν μια φίλη τηλέφωνο για πλάκα.
Παίρνουν τηλ όλα μια χαρά με την πλάκα και έρχονται στο σημείο που της λέει:

--Άνοιξε το ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ να δεις είμαστε onΑIR σου κάνουμε πλάκα.
Και του λεει...
--ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΣΠΙΤΙ .!!!
--Σοβαρά τώρα , αποκλείετε , δεν γίνετε αυτό?
--Ναι φέτος ήρθαμε Αθήνα, και ραδιόφωνο δεν έχουμε, και ούτε θα πάρουμε!
--Και μουσική πως ακούτε?
--Από τον υπολογιστή

Με αφορμή αυτό το περιστατικό να ρωτήσω ποιος μπορεί να έχει ραδιόφωνο σε ένα καινούριο σπίτι ???
Γιατί να πάρει κάποιος μια συσκευή μόνο για Ραδιόφωνο. Μουσική θα ακούσει από τον υπολογιστή του ή από το κινητό του.

Οι ακροατές μέσω των FM έχουν περιοριστεί μόνο στο Αυτοκίνητο.

Αλλόκοτες σκέψεις δεν αποτυπώνονται σε ένα κομμάτι χαρτί αλλά εσύ με γνωρίζεις..
Ο/η αρθρογράφος, έχει λάβει ευχαριστίες από: lyk

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
7 Χρόνια 1 Μήνας πριν - 7 Χρόνια 1 Μήνας πριν #13 από lyk
Πολύ σωστή η παρατήρησή σου nakoz, επιπροσθέτως να συμπληρώσω ότι υπάρχει και η περίπτωση ορισμένοι να μην έχουν ούτε υπολογιστή (desktop ή laptop), παρά μόνο android, ή/και άλλοι επίσης να έχουν υπολογιστή εκτός λειτουργίας πχ, άλλα να προτιμούν την ευκολία χρήσης του κινητού τηλεφώνου τους.

Καλώς ή κακώς, η εποχή που υπήρχε το ραδιόφωνο ως φυσική μεμονωμένη συσκευή αναπαραγωγής απομακρυσμένου ήχου και φωνής σε κάθε σπίτι, φαίνεται να έχει περάσει ανεπιστρεπτί σε 'άλλη διάσταση' (το ίδιο πλέον έχει αρχίσει να συμβαίνει και με τις τηλεοράσεις),

για να υπάρξει σήμερα ένας σωστός, προσιτός, αλλά & ανταγωνιστικός σταθμός θα πρέπει οπωσδήποτε να εκπέμπει (από χτες!) στο διαδίκτυο τουλάχιστον σε δύο ποιότητες, να έχει σοβαρή ιστοσελίδα (& σε δύο γλώσσες), καθώς και ελκυστική παρουσία στα social media.

Η εποχές έχουν αλλάξει και ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος, το σίγουρο είναι ότι όσοι σταθμοί δεν θεωρούσαν ότι έπρεπε να κάνουν κάτι ιδιαίτερο στο διαδίκτυο, διαψεύστηκαν πανηγυρικά...

«Με μεγάλο ενδιαφέρον για τους κατοίκους του πλανήτη Γη!»
Ο/η αρθρογράφος, έχει λάβει ευχαριστίες από: nakoz

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
4 Χρόνια 7 Μήνες πριν - 4 Χρόνια 7 Μήνες πριν #60 από fermidirac
Απαντήθηκε από fermidirac στο θέμα FM vs Online Streaming ΑΚΡΟΑΤΕΣ
Αγαπητέ φίλε nakoz δεν θα συμφωνήσω ότι δεν ακουνε ραδιόφωνα στα FM (εδώ άνοιξαν πάλι στα μεσαία AM αρκετοί ραδιοσταθμοί). Όλα τα σπίτια διαθέτουν σίγουρα ένα μικρο δέκτη AM/FM.
Σε αντίθεση η ύπαρξη Η/Υ δεν είναι αρκετά μεγάλη στους κατοίκους αυτής της χώρας. Σε άλλες χώρες όπως USA η ύπαρξη ιντερνετικών ραδιοφώνων υπάρχει ακόμα και στα αυτοκίνητα.
Ας πάρουμε ένα σταθμό FM Μελωδία 99.2: 10% Ακροαματικότητα. Το λεκανοπέδιο της Αθήνας έχει 5.000.000 πληθυσμό άρα τον ακούνε κατά την διάρκεια της ημέρας 500.000 ακροατές. Πόσους ακροατές έχει ένας ελληνικός ραδιοσταθμός που είναι στο διαδίκτυο; Πιθανόν 3.000 και ακούγεται παντού. Κυρίες εστίες του internet ειναι η Ευρώπη και οι USA.
Έχεις παρατηρήσει τις βραδινές ώρες Ελλάδος τη ακροαματικότητα υπάρχει, σχεδόν 0. Αναρωτιέμαι άλλες χώρες που έχουν ήμερα στην περιοχή τους και είναι ομογενείς δεν μας ακούν.
Πιστεύω ότι στη νοοτροπία του Έλληνα το internet είναι πολύ μακριά. Εδώ η ΕΡΤ εκπέμπει σε DAB+ πόσοι από εμάς έχουμε έναν τέτοιο δέκτη.
Υπάρχουν δέκτες που καλύπτουν και το DAB+ και το internet και τα FM με ασύρματο wifi για σύνδεση άλλα είναι πολύ ακριβά.
Μη με πάρεις στραβά μιλάω για ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ στο σπίτι η στο αυτοκίνητο.
Το ραδιόφωνο στο PC ή στο Laptop ειναι μια περίεργη κατάσταση. Σκέψου ότι ο κάθε χρήστης θέλει να κατεβάσει κάποια αρχεία να ασχοληθεί με κάποιο βαρύ πρόγραμμα επεξεργασία εικόνας ή να παίξει κάποιο παιχνίδι.
Το μέλλον θα δείξει προσπαθούμε μας αρέσει το ραδιόφωνο.

Υπάρχουν νύχτες που οι λύκοι είναι σιωπηλοί και μόνο το φεγγάρι ουρλιάζει.
Ο/η αρθρογράφος, έχει λάβει ευχαριστίες από: lyk

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.072 δευτερόλεπτα
Επικοινωνήστε μαζί μας, στα τηλ: α (+30) 212.213.2730, β (+30) 210.440.2730, ή στο Telegram, για να σας προσφέρουμε αυτό που θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες σας, αλλά και θα σας συμφέρει πραγματικά
  • μείναμε ευχαριστημένοι, πολύ εξυπηρετικοί μας έλυσαν όλες τις απορίες
  • Εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσίες με εντιμότητα, συνεργασία, αξιοπιστία και την καλύτερη υποστήριξη που έχω συναντήσει ποτέ, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν αυτούς τους πρωτοπόρους επαγγελματίες στον τομέα του streaming.
  • Άριστες υπηρεσίες και υποστήριξη όποτε έχω χρειαστεί το οτιδήποτε, πολύ εύκολα και γρήγορα σε ότι ανάγκη έχει προκύψει χωρίς downtimes κλπ. Ότι πιο σωστό σε υπηρεσίες streaming & hosting - Προτείνω ανεπιφύλακτα και θα αντιληφθείτε αμέσως το λόγο όταν δείτε τις τεράστιες διαφορές σε σχέση με τον προηγούμενο πάροχο που είχατε.
  • Εξαιρετική συνεργασία με ανθρώπους που φαίνεται πόσο αγαπούν τη δουλειά τους! Μείναμε απόλυτα ευχαριστημένοι, καθώς διαθέτουν ποιότητα, ταχύτητα, αποτελεσματικότητα, συνέπεια και φυσικά οι πιο κορυφαίοι σε ότι αφορά τις υπηρεσίες streaming. Τους προτείνω ανεπιφύλακτα!

↳ Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν σε όλο τον ιστότοπό μας 58 επισκέπτες ←