× Αυτή είναι η προαιρετική κεφαλίδα Φόρουμ για το Κουτί Προτάσεων.

Καλά τα νέα για την τηλεόραση στο ίντερνετ.

Περισσότερα
8 Μήνες 2 Εβδομάδες πριν - 8 Μήνες 2 Εβδομάδες πριν #65 από fermidirac
Τηλεοράασεις Smart

Όλες οι νέες τηλεοράσεις που είναι Smart διαθέτουν HbbTV. Τι είναι αυτο. Το HbbTV (Hybrid Broadcast Broadband TV) είναι ένα νέο πρότυπο μετάδοσης που επιτρέπει τη χρήση υπηρεσιών τύπου super-teletext, οι οποίες παρέχονται από ένα τηλεοπτικό κανάλι μετάδοσης, για ενσωμάτωση ή σύνδεση με ηλεκτρονικές υπηρεσίες που παρέχονται μέσω δικτύου ευρείας ζώνης σε μια συνδεδεμένη Smart TV. Επομένως, οι καταναλωτές μπορούν να έχουν πρόσβαση σε διάφορες ηλεκτρονικές υπηρεσίες, όπως παρακολούθηση παλαιότερων εκπομπών, βίντεο κατ' απαίτηση (VOD), εφαρμογές που σχετίζονται με προγράμματα και άλλες εμπλουτισμένες υπηρεσίες πληροφοριών πέρα από τις παραδοσιακές ψηφιακές υπηρεσίες teletext, όλα απευθείας στην τηλεόραση σε μια απρόσκοπτη εμπειρία.
η HbbTV περιλαμβάνει επίσης υποστήριξη για "προσαρμοστική ροή" βίντεο μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης, διασφαλίζοντας έτσι τη βέλτιστη δυνατή ποιότητα εικόνας για το θεατή.
Πρώτη η ΕΡΤ φέρνει τις υβριδικές υπηρεσίες στις τηλεοράσεις.Τα περισσότερα video είναι Video on Demand με καλή ποιότητα μεσώ youtube. Εκείνο που με ξάφνιασε είναι ότι και το OPEN μεταδίδει HbbTV. Το καινούργιο εδώ είναι ότι υπάρχουν και κανάλια live streaming. Το BEST TV από την Καλαμάτα, το ΚΡΗΤΗ TV από την Κρητη και το Ήπειρος TV1 από τα Ιωάννινα. Στο τελευταίο το stream παρέχεται από την dos.gr


Δορυφορικοί δέκτες με ανοιχτό λογισμικό Linux Enigma2.

Κάτι σαν ένας μικρός υπολογιστής με επεξεργαστική ισχύ, μνήμη RAM, μνήμη Flash, σκληρό δίσκο, κάρτα δικτύου και ταυτόχρονα διαθέτει δορυφορικό tuner (DVB-S2X) καί επίγειο ψηφιακό tuner (DVB-T2/C). Είναι φυσικά σε HD και σε UHD
Plug-ins. Τα ανεπίσημα αυτά λογισμικά είναι η τεράστια δύναμη των δεκτών Linux, αφού στο διαδίκτυο κυκλοφορούν δεκάδες λογισμικά, το καθένα με ξεχωριστή εφαρμογή, προσθέτοντας δυνατότητες στο δέκτη. Ένα από αυτά σου παρέχει την δυνατότητα για λήψη Streaming καναλιών μέσω του δικτύου LAN.


Μια μικρή συμβουλή προς τα κανάλια τηλεόρασης που βρίσκονται και στο ίντερνετ προσέξτε την ποιότητα της εικόνας και του ήχου σας καθώς και τη ροή προγράμματος. Βλέπουν αρκετοί θεατές πια.

FermiDirac radio (Γιώργος Κ.).

Ο μόνος αληθινός χρόνος είναι το ΤΏΡΑ

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.084 δευτερόλεπτα

↳ Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν σε όλο τον ιστότοπό μας 134 επισκέπτες ←