× Αυτή είναι η προαιρετική κεφαλίδα Φόρουμ για το Κουτί Προτάσεων.

Video (Flash vs Html5)

Περισσότερα
3 Χρόνια 2 Μήνες πριν - 3 Χρόνια 2 Μήνες πριν #51 από fermidirac
Video (Flash vs Html5) δημιουργήθηκε από fermidirac
Το HTML5 και το Flash είναι δύο τεχνολογίες που συγκρίνονται συνεχώς.

Το HTML ήρθε με την τελευταία του προδιαγραφή που ονομάζεται HTML5 πριν από μερικά χρόνια. Το HTML5 υποστηρίζει εγγενώς τη ζήτηση γιά ζωντανές πηγές ροής Video (Live streaming). Το Adobe Flash, από την άλλη πλευρά, ήταν ο μόνος τρόπος να αφήσουμε το πλούσιο περιεχόμενο ήχου και εικόνας να τρέξει στο διαδίκτυο για περισσότερο από μια δεκαετία.

Συμβατότητα και κινητός χώρος

Η τεχνολογία HTML5 προέρχεται από τον τομέα HTML ανοιχτού κώδικα. Έχει κάποια πλεονεκτήματα έναντι του Flash χωρίς καμία αμφιβολία. Το μεγαλύτερο είναι στον κινητό χώρο, καθώς οι παροχείς συσκευών έχουν επιλέξει το HTML5 ως το μέλλον. Η κίνηση που αναγκάζεται πίσω από αυτό είναι ότι το περιεχόμενο Video HTML5 είναι καλύτερο για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σε αντίθεση με το Flash. Αυτό περιλαμβάνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας για smartphones, tablet και φορητούς υπολογιστές.
Η διαφορά στη συμβατότητα δεν είναι μόνο στον κινητό χώρο, αλλά και στον κόσμο της επιφάνειας εργασίας. Το φλας είναι γνωστό ότι έχει πολλές διαφορετικές εκδόσεις του Flash player εκεί έξω. Συνήθως προσπαθούμε να βρούμε λύσεις για να υποστηρίξουμε την παλαιότερη τεχνολογία Flash, προχωρώντας στις νέες εκδόσεις, αυτό είναι κάτι που παραδέχθηκαν ως το μέλλον ως HTML5. Αυτό πλήττει και τις δύο πλευρές του κέρματος, τόσο την υποστήριξη παλαιού τύπου όσο και τους νέους χρήστες Flash. Ένας άλλος λόγος είναι η κατανάλωση της CPU κυρίως σε παλαιότερους υπολογιστές. Στο html5 είναι πολύ μικρότερη από το Flash έτσι Video σε HD βλέπονται πιο εύκολα στο html5.
Αλλά δεν είναι όλα ροζ για HTML5. Όντας μια νέα τεχνολογία, δεν υποστηρίζεται καθολικά. Το προγράμματα περιήγησης εξακολουθούν να μην έχουν πλήρη υποστήριξη για αυτό.
Το 75% των βίντεο στο Web προβάλλεται με χρήση του Flash (το YouTube ήταν αποκλειστικά Flash μέχρι να προστεθεί η αναπαραγωγή βίντεο HTML5 το 2011)
Το 98% των επιχειρήσεων βασίζονται στον Flash Player και πάνω από 3 εκατομμύρια προγραμματιστές χρησιμοποιούν την τεχνολογία Flash
Το 85% των ιστότοπων με τις περισσότερες επισκέψεις χρησιμοποιούν το Flash σε μία ή άλλη μορφή. (*)

Είμαστε ποια στο 2019 Το βίντεο HTML5 είναι εδώ. Οι προγραμματιστές εργάζονται σε αυτό καθημερινά για να το κάνουν ένα καλύτερο προϊόν και τελικά "νίκησε" το Flash. Η μέρα για να μας εγκαταλείψει το Flash είναι κοντά. Η επιλογή μεταξύ της υποστήριξης κινητής τηλεφωνίας και της ευρείας υποστήριξης σε όλους τους επιτραπέζιους υπολογιστές θα πρέπει να αποτελεί επιλογή.
Οι μοντέρνοι Browsers όπως ο Mozilla Firefox ο Chrome o Edge και αλλοι, έχουν ποια το Flash μη ενεργοποιημένο καθώς η εταιρία παράγωγης του Flash player δήλωσε το οριστικό τέλος του.

Υπάρχουν νύχτες που οι λύκοι είναι σιωπηλοί και μόνο το φεγγάρι ουρλιάζει.
Ο/η αρθρογράφος, έχει λάβει ευχαριστίες από: lyk

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.093 δευτερόλεπτα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο (+30) 212.213.2730, ή στο (+30) 210.440.2730 για να σας προσφέρουμε αυτό που θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες σας, αλλά και θα σας συμφέρει πραγματικά
  • Aπό τούς καλύτερους επαγγελματίες,πολύ καλή εξυπηρέτηση,σταθερότητα πρωτοπορία .
  • τα 5 αστέρια είναι λίγα μπροστά στο streaming από την dos. Άριστη υποστήριξη εντός λίγων μόνο λεπτών, μηδενικό downtime. Συνιστώ ανεπιφύλακτα και απαραιτήτως αν ασχολείστε σοβαρά με το streaming...
  • Ένας από τούς καλύτερους επαγγελματίες Στο χορό και πολύ καλή εξυπηρέτηση...
  • Η πρώτη μας επαφή με την εταιρία ήταν πριν από 15 χρόνια, τότε που οι διαδικτυακές συνδέσεις ήταν τα «ζώα; μου αργά» Υπεύθυνη εταιρία, που σε κάθε πρόβλημα, οποιαδήποτε στιγμή (24/7), σε βοηθούσε ώστε να ανταπεξέλθεις! Εμείς που είμασταν αρχάριοι τότε στο διαδικτυακό ραδιόφωνο, το Dos.gr ήταν ένα Σχολείο!

↳ Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν σε όλο τον ιστότοπό μας 75 επισκέπτες ←