× Αυτή είναι η προαιρετική κεφαλίδα Φόρουμ για το Κουτί Προτάσεων.

Διακοπές στην μετάδοση, πρωτού κάνει αναβάθμιση το centova

Περισσότερα
5 Χρόνια 8 Μήνες πριν - 5 Χρόνια 8 Μήνες πριν #5 από djkalavrytas
Μας έκανε κάποιες διακοπές πριν στο radio, αλλά μάθαμε ότι πραγματοποιούταν κάποια ενημέρωση του centova cast, πατήσαμε stop/start ώστε να πάρει την νέα ανανέωση και το παρακολουθούμε. Αν κάνει πάλι θα σας ενημερώσουμε...
Ο/η αρθρογράφος, έχει λάβει ευχαριστίες από: lyk

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
5 Χρόνια 8 Μήνες πριν - 5 Χρόνια 8 Μήνες πριν #6 από lyk
Αγαπητέ djkalavrytas πράγματι έγινε χθες μια αναβάθμιση του Centova Cast (v3.2.9) και ενδεχομένως το πρόβλημα που αναφέρεις να συσχετίζεται με αυτήν, πάραυτα, έλεγξε εκ νέου αν το πρόβλημα επιμένει και ενημέρωσε μας (αν δεν επιλύθηκε) ώστε να δρομολογήσουμε τις ανάλογες ενέργειες εντοπισμού σφάλματος στο stream που εκπέμπεις.

Σημείωση:

Σημαντικό επίσης είναι ότι για να ενεργοποιηθεί, αλλά και για να ισχύσει παράλληλα η τελευταία αναβάθμιση στο server που εκπέμπεις, θα πρέπει να συνδεθείς τουλάχιστον μια φορά στο centova account σου, και να πατήσεις ένα stop και ένα start (οποιαδήποτε ώρα/μέρα σε βολεύει).

«Με μεγάλο ενδιαφέρον για τους κατοίκους του πλανήτη Γη!»

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
5 Χρόνια 8 Μήνες πριν - 5 Χρόνια 8 Μήνες πριν #14 από leveltgp
Καλησπέρα, το συγκεκριμένο πρόβλημα το παρατήρησα και εγώ Λυκούργο και σου έστειλα σχετικό email σήμερα. ενώ το Radio Boss παίζει για ώρες ξαφνικά αποσυνδέεται και βγάζει κάτι για output 1, Restarting κλπ. Μόνο αν κάνω restart το ραδιόφωνο μέσα από το Centova Panel επανέρχεται η σύνδεση.

Για αυτό φταίει η αναβάθμιση; ή η έκδοση του Radio Boss που έχω; ,δες το σε παρακαλώ και πες μου τι μπορεί να φταίει να το διορθώσουμε :)

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
5 Χρόνια 8 Μήνες πριν #15 από lyk
Αγαπητέ leveltgp, η αναβάθμιση του centova δεν έχει σχέση με το συγκεκριμένο πρόβλημα που σου παρουσιάστηκε στο boss κατά την εκπομπή. Το boss ή θα είναι συμβατό με την αναβάθμιση και θα παίζει σωστά από την αρχή, ή από την αρχή που θα έκπεμπες θα είχε διάφορα προβλήματα με αποσυνδέσεις (αν δεν ήταν συμβατό), ή κατά την εναλλαγή μεταξύ playlist & live ροής.

Πιθανολογώ πάραυτα (με βάση την ημερομηνία που φέρει το post σου) ότι η αποσύνδεση που περιγράφεις να προήλθε από μια εργασία αποκατάστασης βλάβης/δυσλειτουργίας μίας γραμμής δικτύου του datacenter στην οποία ανήκει ο συγκεκριμένος server.

«Με μεγάλο ενδιαφέρον για τους κατοίκους του πλανήτη Γη!»

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.102 δευτερόλεπτα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο (+30) 212.213.2730, ή στο (+30) 210.440.2730 για να σας προσφέρουμε αυτό που θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες σας, αλλά και θα σας συμφέρει πραγματικά
  • Aπό τούς καλύτερους επαγγελματίες,πολύ καλή εξυπηρέτηση,σταθερότητα πρωτοπορία .
  • τα 5 αστέρια είναι λίγα μπροστά στο streaming από την dos. Άριστη υποστήριξη εντός λίγων μόνο λεπτών, μηδενικό downtime. Συνιστώ ανεπιφύλακτα και απαραιτήτως αν ασχολείστε σοβαρά με το streaming...
  • Ένας από τούς καλύτερους επαγγελματίες Στο χορό και πολύ καλή εξυπηρέτηση...
  • Η πρώτη μας επαφή με την εταιρία ήταν πριν από 15 χρόνια, τότε που οι διαδικτυακές συνδέσεις ήταν τα «ζώα; μου αργά» Υπεύθυνη εταιρία, που σε κάθε πρόβλημα, οποιαδήποτε στιγμή (24/7), σε βοηθούσε ώστε να ανταπεξέλθεις! Εμείς που είμασταν αρχάριοι τότε στο διαδικτυακό ραδιόφωνο, το Dos.gr ήταν ένα Σχολείο!

↳ Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν σε όλο τον ιστότοπό μας 122 επισκέπτες ←