× Αυτή είναι η προαιρετική κεφαλίδα Φόρουμ για το Κουτί Προτάσεων.

Το Ραδιόφωνο στην Ελλάδα - Η περίπτωση του νομού Λάρισας (2022)

Περισσότερα
11 Μήνες 2 Εβδομάδες πριν - 11 Μήνες 2 Εβδομάδες πριν #117 από amd
Περίληψη:

Το θέμα της παρούσας έρευνας αφορά τους ραδιοφωνικούς σταθμούς που αποτέλεσαν μέρος της ραδιοφωνικής ιστορίας στον νομό Λάρισας από το 1948 έως σήμερα. Θα εξεταστούν σημαντικά θέματα για την ανάπτυξη των τοπικών κρατικών και ιδιωτικών ραδιοφωνικών σταθμών από την ίδρυσή τους έως και σήμερα. Επιπλέον, προβάλλονται τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε σταθμού ανά δεκαετία καθώς και οι αλλαγές που σημειώθηκαν στο πέρασμα του χρόνου. Στις αλλαγές συνέβαλαν ποικίλοι εσωτερικοί και εξωτερικοί παράγοντες όπως ιστορικές, πολιτικές και οικονομικές συγκυρίες καθώς και η ανάπτυξη της τεχνολογίας.

Εισαγωγή:

Τα μέσα ενημέρωσης αποτελούν έναν από τους βασικούς δομικούς παράγοντες του συστήματος κοινωνικής επικοινωνίας. Είναι εργαλεία για τη μετάδοση μηνυμάτων επικοινωνίας από τον πομπό στον δέκτη. Από τη λειτουργία μετάδοσης πληροφοριών που εκτελούν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, έχει τονιστεί η σημασία του ρόλου και της σημασίας τους στο κοινωνικό σύστημα. Μέχρι την πρώτη δεκαπενταετία του 20ού αιώνα τα ΜΜΕ θεωρήθηκαν απλώς ως μέσο μετάδοσης πληροφοριών. Οι συστηματικές κοινωνιολογικές μελέτες και έρευνες των Μ. Ε. που αναπτύχθηκαν τον 20ο αιώνα, σε πρώτο στάδιο αποκάλυψαν ότι η τεχνολογική πρόοδος στον τομέα των επικοινωνιών δημιούργησε ένα νέο φαινόμενο, το φαινόμενο της μαζικής επικοινωνίας. Στη συνέχεια αποκαλύπτει την ιδιαίτερη συμβολή των μέσων μαζικής ενημέρωσης στη διαμόρφωση της μαζικής συμπεριφοράς και την άσκηση μαζικής επιρροής.

Συγγραφέας: Πιτσούδη Παρασκευή - Επιβλ. Καθηγητής: Βλασίδης Βλάσιος - Πηγή: dspace.lib.uom.gr - Αρ. Σελίδων: 86

↳ Αρχείο λήψης: pdf - Μέγεθος: 601kb ↵

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.080 δευτερόλεπτα
Επικοινωνήστε μαζί μας, στα τηλ: α (+30) 212.213.2730, β (+30) 210.440.2730, ή στο Telegram, για να σας προσφέρουμε αυτό που θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες σας, αλλά και θα σας συμφέρει πραγματικά
  • Άριστες υπηρεσίες και υποστήριξη όποτε έχω χρειαστεί το οτιδήποτε, πολύ εύκολα και γρήγορα σε ότι ανάγκη έχει προκύψει χωρίς downtimes κλπ. Ότι πιο σωστό σε υπηρεσίες streaming & hosting - Προτείνω ανεπιφύλακτα και θα αντιληφθείτε αμέσως το λόγο όταν δείτε τις τεράστιες διαφορές σε σχέση με τον προηγούμενο πάροχο που είχατε.
  • Εξαιρετικοί επαγγελματίες!!! Φοβερή δουλειά και άμεση ανταπόκριση σε προβλήματα που τυχόν παρουσιαστούν στο streaming.
  • Είναι οι καλύτεροι με διαφορά! Άψογοι σε όλα τους. Όσες φορές χρειάστηκα support, λύθηκε το θέμα μου μέσα σε ελάχιστα λεπτά!
  • Εξαιρετική συνεργασία με ανθρώπους που φαίνεται πόσο αγαπούν τη δουλειά τους! Μείναμε απόλυτα ευχαριστημένοι, καθώς διαθέτουν ποιότητα, ταχύτητα, αποτελεσματικότητα, συνέπεια και φυσικά οι πιο κορυφαίοι σε ότι αφορά τις υπηρεσίες streaming. Τους προτείνω ανεπιφύλακτα!

↳ Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν σε όλο τον ιστότοπό μας 25 επισκέπτες ←