× Αυτή είναι η προαιρετική κεφαλίδα Φόρουμ για το Κουτί Προτάσεων.

Η επίδραση της πανδαιμίας του κορωνοϊού στα ηλεκτρονικά καταστήματα (2020)

Περισσότερα
9 Μήνες 1 Ημέρα πριν - 9 Μήνες 1 Ημέρα πριν #107 από amd
Πρόλογος:

Στην παρούσα πτυχιακή εργασία ασχοληθήκαµε µε το θέµα την πανδηµίας του κορωνοιού covid-19 και τις συνέπειες της πανδηµίας αυτής στην λειτουργία και εξέλιξη των ηλεκτρονικών καταστηµάτων. Πρόκειται για ένα θέµα πολύ επίκαιρο και απαραίτητο για την ορθή ανάπτυξη του θέµατος αυτού ήταν η µελέτη ποικίλων άρθρων εφηµερίδων, περιοδικών και διαδικτυακών πηγών αλλά και η παρακολούθηση σχετικών ερευνών. Θα δούµε στην πορεία πως η πανδηµία επηρέασε την οικονοµία της χώρας αλλά κυρίως πως επηρέασε την λειτουργία των ηλεκτρονικών καταστηµάτων αλλά και τις αλλαγές που η πανδηµία αυτή πρόκειται να φέρει στον τρόπο που οι καταναλωτές θα επιλέξουν από εδώ και στο εξής να καλύπτουν τις ανάγκες τους.

Επίσης θα δούµε πως οι επιχειρήσεις θα επιλέξουν να λειτουργήσουν τον χώρο της αγοράς που θα προσφέρουν στον καταναλωτή, αν δηλαδή θα πρόκειται για φυσικό χώρο ή για διαδικτυακό κατάστηµα ή και για τα δύο.


Περίληψη:

Στο ξεκίνημα της εργασίας μας γίνεται αναφορά στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Αναλύεται η έννοια του και τα είδη του. Στο επόμενο κεφάλαιο περιγράφουμε την έννοια του ηλεκτρονικού καταστήματος αλλά και τον τρόπο της λειτουργίας του. Στο τρίτο κεφάλαιο αναλυτικά καταγράφουμε τόσο τα πλεονεκτήματα όσο όμως και τα μειονεκτήματα και τα εμπόδια που προκύπτουν από το ηλεκτρονικό εμπόριο. Στο τέταρτο κεφάλαιο της εργασίας αυτής αναφερόμαστε στην πανδημία του κορωνοιού covid-19 και πως αυτή επηρέασε τόσο την οικονομία των χωρών σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά και τις επιδράσεις στην ζωή των πολιτών. Ακόμη περιγράφουμε και το πώς η πανδημία επηρέασε την πορεία των ηλεκτρονικών καταστημάτων. Τέλος στο πέμπτο κεφάλαιο παρατίθεται η έρευνα που υλοποιήθηκες τα πλαίσια της εργασίας αυτής.

Συγγραφείς: Καφρίτσα Δ / Μακρή Κ / Μπακάλης Ν - Επ. Εκπαιδευτικός: Δασκαλόπουλος Ε - Πηγή: repository.library.teimes.gr - Αρ. Σελίδων: 78

↳ Αρχείο λήψης: pdf - Μέγεθος: 639kb ↵

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.079 δευτερόλεπτα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο (+30) 212.213.2730 για να σας προσφέρουμε αυτό που θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες σας, αλλά και θα σας συμφέρει πραγματικά
  • οι καλύτερες υπηρεσίες streaming στην Ελλάδα
  • Όταν γνώρισα την DOS.gr και τον Λυκούργο ενδιαφερόμουν μόνο για ένα web radio ! τα χρόνια πέρασαν και τώρα μετράμε 3 ραδιόφωνα που εκπέμπουν μέσο της DOS.gr ! Δεν είμαστε μόνο συνεργάτες πλέον αλλά νοιώθω πως έχω ακόμα έναν φίλο που δέχεται τις παραξενιές μου , μου λύνει οποιαδήποτε απορία , με έχει εξοπλίσει με τα σωστά προγράμματα streaming και πάνω απ όλα με ΓΝΩΣΕΙΣ ! Η ατάκα μου για τον φιλο πλέον είναι “δεν του πέφτει ποτέ” και αυτό γιατί είμαστε on line 24ωρες ΔΙΧΩΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ και άμεση επίλυση κάθε προβλήματος που προκύπτει και αυτό είναι πραγματικότητα στην DOS.gr ΛΥΚΟΥΡΓΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!!!!!!!!!
  • Πραγματικά επαγγελματίες, φιλικοί, με άψογη συνεργασία. Χρησιμοποίησα τις υπηρεσίες του streaming της dos & βρήκα μία βέλτιστη πλατφόρμα με ταχύτητα & Σταθερότητα για την ροή του ραδιοφώνου ellinikos.live σε πολύ καλές τιμές. Την συστήνω.
  • ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΨΟΓΕΣ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ DOS.GR ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΜΑΣ .

↳ Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν σε όλο τον ιστότοπό μας 69 επισκέπτες ←