× Αυτή είναι η προαιρετική κεφαλίδα Φόρουμ για το Κουτί Προτάσεων.

Η επίδραση της πανδαιμίας του κορωνοϊού στα ηλεκτρονικά καταστήματα (2020)

Περισσότερα
3 Μήνες 3 Εβδομάδες πριν - 3 Μήνες 3 Εβδομάδες πριν #107 από amd
Πρόλογος:

Στην παρούσα πτυχιακή εργασία ασχοληθήκαµε µε το θέµα την πανδηµίας του κορωνοιού covid-19 και τις συνέπειες της πανδηµίας αυτής στην λειτουργία και εξέλιξη των ηλεκτρονικών καταστηµάτων. Πρόκειται για ένα θέµα πολύ επίκαιρο και απαραίτητο για την ορθή ανάπτυξη του θέµατος αυτού ήταν η µελέτη ποικίλων άρθρων εφηµερίδων, περιοδικών και διαδικτυακών πηγών αλλά και η παρακολούθηση σχετικών ερευνών. Θα δούµε στην πορεία πως η πανδηµία επηρέασε την οικονοµία της χώρας αλλά κυρίως πως επηρέασε την λειτουργία των ηλεκτρονικών καταστηµάτων αλλά και τις αλλαγές που η πανδηµία αυτή πρόκειται να φέρει στον τρόπο που οι καταναλωτές θα επιλέξουν από εδώ και στο εξής να καλύπτουν τις ανάγκες τους.

Επίσης θα δούµε πως οι επιχειρήσεις θα επιλέξουν να λειτουργήσουν τον χώρο της αγοράς που θα προσφέρουν στον καταναλωτή, αν δηλαδή θα πρόκειται για φυσικό χώρο ή για διαδικτυακό κατάστηµα ή και για τα δύο.


Περίληψη:

Στο ξεκίνημα της εργασίας μας γίνεται αναφορά στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Αναλύεται η έννοια του και τα είδη του. Στο επόμενο κεφάλαιο περιγράφουμε την έννοια του ηλεκτρονικού καταστήματος αλλά και τον τρόπο της λειτουργίας του. Στο τρίτο κεφάλαιο αναλυτικά καταγράφουμε τόσο τα πλεονεκτήματα όσο όμως και τα μειονεκτήματα και τα εμπόδια που προκύπτουν από το ηλεκτρονικό εμπόριο. Στο τέταρτο κεφάλαιο της εργασίας αυτής αναφερόμαστε στην πανδημία του κορωνοιού covid-19 και πως αυτή επηρέασε τόσο την οικονομία των χωρών σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά και τις επιδράσεις στην ζωή των πολιτών. Ακόμη περιγράφουμε και το πώς η πανδημία επηρέασε την πορεία των ηλεκτρονικών καταστημάτων. Τέλος στο πέμπτο κεφάλαιο παρατίθεται η έρευνα που υλοποιήθηκες τα πλαίσια της εργασίας αυτής.

Συγγραφείς: Καφρίτσα Δ / Μακρή Κ / Μπακάλης Ν - Επ. Εκπαιδευτικός: Δασκαλόπουλος Ε - Πηγή: repository.library.teimes.gr - Αρ. Σελίδων: 78

↳ Αρχείο λήψης: pdf - Μέγεθος: 639kb ↵

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.082 δευτερόλεπτα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο (+30) 212.213.2730 για να σας προσφέρουμε αυτό που θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες σας, αλλά και θα σας συμφέρει πραγματικά
  • Άριστη ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σε όλα τα στάδια, συστήνω ανεπιφύλακτα.
  • 5 αστεράκια και από το Radio Notes.EU για την άψογη συνεργασία μας, την άμεση ανταπόκρισή σας σε οποιαδήποτε απορία μας, εξαιρετική ποιότητα των υπηρεσιών σας και άριστοι επαγγελματίες. Τα σέβη μας στον κύριο Λυκούργο!
  • Απο τις καλύτερες υπηρεσίες τόσα χρόνια προτημο μονο #dos.gr
  • Πίσω από την DOS.gr υπάρχει ο άνθρωπος. Αυτόν θα ήθελα να ευχαριστήσω για τις γνώσεις και τον υπεύθυνο επαγγελματισμό του. Ν'άσε καλά φίλε μου και οι γνώσεις σου πάντα βοηθούν όλους εμάς που σε εμπιστευθήκαμε.

↳ Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν σε όλο τον ιστότοπό μας 218 επισκέπτες ←