× Αυτή είναι η προαιρετική κεφαλίδα Φόρουμ για το Κουτί Προτάσεων.

Η επίδραση της πανδαιμίας του κορωνοϊού στα ηλεκτρονικά καταστήματα (2020)

Περισσότερα
3 Χρόνια 3 Μήνες πριν - 3 Χρόνια 3 Μήνες πριν #107 από amd
Πρόλογος:

Στην παρούσα πτυχιακή εργασία ασχοληθήκαµε µε το θέµα την πανδηµίας του κορωνοιού covid-19 και τις συνέπειες της πανδηµίας αυτής στην λειτουργία και εξέλιξη των ηλεκτρονικών καταστηµάτων. Πρόκειται για ένα θέµα πολύ επίκαιρο και απαραίτητο για την ορθή ανάπτυξη του θέµατος αυτού ήταν η µελέτη ποικίλων άρθρων εφηµερίδων, περιοδικών και διαδικτυακών πηγών αλλά και η παρακολούθηση σχετικών ερευνών. Θα δούµε στην πορεία πως η πανδηµία επηρέασε την οικονοµία της χώρας αλλά κυρίως πως επηρέασε την λειτουργία των ηλεκτρονικών καταστηµάτων αλλά και τις αλλαγές που η πανδηµία αυτή πρόκειται να φέρει στον τρόπο που οι καταναλωτές θα επιλέξουν από εδώ και στο εξής να καλύπτουν τις ανάγκες τους.

Επίσης θα δούµε πως οι επιχειρήσεις θα επιλέξουν να λειτουργήσουν τον χώρο της αγοράς που θα προσφέρουν στον καταναλωτή, αν δηλαδή θα πρόκειται για φυσικό χώρο ή για διαδικτυακό κατάστηµα ή και για τα δύο.


Περίληψη:

Στο ξεκίνημα της εργασίας μας γίνεται αναφορά στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Αναλύεται η έννοια του και τα είδη του. Στο επόμενο κεφάλαιο περιγράφουμε την έννοια του ηλεκτρονικού καταστήματος αλλά και τον τρόπο της λειτουργίας του. Στο τρίτο κεφάλαιο αναλυτικά καταγράφουμε τόσο τα πλεονεκτήματα όσο όμως και τα μειονεκτήματα και τα εμπόδια που προκύπτουν από το ηλεκτρονικό εμπόριο. Στο τέταρτο κεφάλαιο της εργασίας αυτής αναφερόμαστε στην πανδημία του κορωνοιού covid-19 και πως αυτή επηρέασε τόσο την οικονομία των χωρών σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά και τις επιδράσεις στην ζωή των πολιτών. Ακόμη περιγράφουμε και το πώς η πανδημία επηρέασε την πορεία των ηλεκτρονικών καταστημάτων. Τέλος στο πέμπτο κεφάλαιο παρατίθεται η έρευνα που υλοποιήθηκες τα πλαίσια της εργασίας αυτής.

Συγγραφείς: Καφρίτσα Δ / Μακρή Κ / Μπακάλης Ν - Επ. Εκπαιδευτικός: Δασκαλόπουλος Ε - Πηγή: repository.library.teimes.gr - Αρ. Σελίδων: 78

↳ Αρχείο λήψης: pdf - Μέγεθος: 639kb ↵

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.066 δευτερόλεπτα
Επικοινωνήστε μαζί μας, στα τηλ: α (+30) 212.213.2730, β (+30) 210.440.2730, ή στο Telegram, για να σας προσφέρουμε αυτό που θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες σας, αλλά και θα σας συμφέρει πραγματικά
  • μείναμε ευχαριστημένοι, πολύ εξυπηρετικοί μας έλυσαν όλες τις απορίες
  • Εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσίες με εντιμότητα, συνεργασία, αξιοπιστία και την καλύτερη υποστήριξη που έχω συναντήσει ποτέ, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν αυτούς τους πρωτοπόρους επαγγελματίες στον τομέα του streaming.
  • Άριστες υπηρεσίες και υποστήριξη όποτε έχω χρειαστεί το οτιδήποτε, πολύ εύκολα και γρήγορα σε ότι ανάγκη έχει προκύψει χωρίς downtimes κλπ. Ότι πιο σωστό σε υπηρεσίες streaming & hosting - Προτείνω ανεπιφύλακτα και θα αντιληφθείτε αμέσως το λόγο όταν δείτε τις τεράστιες διαφορές σε σχέση με τον προηγούμενο πάροχο που είχατε.
  • Εξαιρετική συνεργασία με ανθρώπους που φαίνεται πόσο αγαπούν τη δουλειά τους! Μείναμε απόλυτα ευχαριστημένοι, καθώς διαθέτουν ποιότητα, ταχύτητα, αποτελεσματικότητα, συνέπεια και φυσικά οι πιο κορυφαίοι σε ότι αφορά τις υπηρεσίες streaming. Τους προτείνω ανεπιφύλακτα!

↳ Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν σε όλο τον ιστότοπό μας 89 επισκέπτες ←