× Αυτή είναι η προαιρετική κεφαλίδα Φόρουμ για το Κουτί Προτάσεων.

Εναλλακτική λύση Teamviewer (δεν λήγει, δεν χρεώνει)

  • lyk
  • Το Άβαταρ του/της lyk Δημιουργός θέματος
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Administrator
  • Προτείνω να επικοινωνήσουμε, είπε...
Περισσότερα
4 Χρόνια 6 Μήνες πριν - 4 Χρόνια 6 Μήνες πριν #64 από lyk
Το teamviewer λίγο πολύ το ξέρετε όλοι, ένα λογισμικό υπολογιστή για απομακρυσμένο έλεγχο, κοινή χρήση επιφάνειας εργασίας, μεταφορά αρχείων μεταξύ υπολογιστών και ηλεκτρονικών διασκέψεων (κλπ, κλπ, κλπ)...

Το πρόβλημά του είναι ότι κλειδώνει μετά από κάποιες ώρες λειτουργίας και είτε ζητάει να πληρώσουμε την άδεια χρήσης του (27€/μήνα), είτε να περιμένουμε από 5 έως 10 λεπτά προκειμένου να ξεκλειδώσει, έτσι ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την απομακρυσμένη εργασία μας και να ξανα-κλειδώσει στο επόμενο φυσικά λεπτό!

Μια καλή λύση η οποία κυκλοφορεί τον τελευταίο καιρό είναι το CloudBerry Remote Assistant, ένα λογισμικό που παρέχει λειτουργίες όπως πρόσβαση σε απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας, υποστήριξη μεταφοράς αρχείων, συνομιλία με κείμενο και φωνή και πολλά άλλα. Επιπλέον, το συγκεκριμένο λογισμικό προσφέρει επίσης άμεση υποστήριξη & κρυπτογραφημένη σύνδεση, είναι εντελώς δωρεάν και φέρει σχεδόν όλες τις δυνατότητες teamviewer.



↳ Κατεβάστε το από το official site εδώ ↵

Και όπως έχω ξαναπεί σε προηγούμενο post, το να πληρώνεις μια άδεια χρήσης για κάτι που πραγματικά αξίζει, δεν είναι κακό. Βέβαια, στην περίπτωση των remote control προγραμμάτων τύπου teamviewer το θεωρώ κοματάκι υπερβολικό, αναλογιζόμενος ότι στην πραγματικότητα δεν προσφέρουν και τίποτε σοβαρό (θα μπορούσε να ήταν κάλλιστα και ένα απλό vnc η απομακρυσμένη βοήθεια), αλλά βασίζονται στην αμάθεια του χρήστη να κάνει ένα απλό port forward στο router του. Εξάλλου η τεχνολογία προχωράει, και εκτός αυτού εμφανίζονται σιγά-σιγά σοβαρές open source πλατφόρμες που υποστηρίζουν απομακρυσμένο έλεγχο και μάλιστα μέσω web interface, όπως για παράδειγμα το Jitsi meet electron...

«Με μεγάλο ενδιαφέρον για τους κατοίκους του πλανήτη Γη!»

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.071 δευτερόλεπτα
Επικοινωνήστε μαζί μας, στα τηλ: α (+30) 212.213.2730, β (+30) 210.440.2730, ή στο Telegram, για να σας προσφέρουμε αυτό που θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες σας, αλλά και θα σας συμφέρει πραγματικά
  • μείναμε ευχαριστημένοι, πολύ εξυπηρετικοί μας έλυσαν όλες τις απορίες
  • Εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσίες με εντιμότητα, συνεργασία, αξιοπιστία και την καλύτερη υποστήριξη που έχω συναντήσει ποτέ, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν αυτούς τους πρωτοπόρους επαγγελματίες στον τομέα του streaming.
  • Άριστες υπηρεσίες και υποστήριξη όποτε έχω χρειαστεί το οτιδήποτε, πολύ εύκολα και γρήγορα σε ότι ανάγκη έχει προκύψει χωρίς downtimes κλπ. Ότι πιο σωστό σε υπηρεσίες streaming & hosting - Προτείνω ανεπιφύλακτα και θα αντιληφθείτε αμέσως το λόγο όταν δείτε τις τεράστιες διαφορές σε σχέση με τον προηγούμενο πάροχο που είχατε.
  • Εξαιρετική συνεργασία με ανθρώπους που φαίνεται πόσο αγαπούν τη δουλειά τους! Μείναμε απόλυτα ευχαριστημένοι, καθώς διαθέτουν ποιότητα, ταχύτητα, αποτελεσματικότητα, συνέπεια και φυσικά οι πιο κορυφαίοι σε ότι αφορά τις υπηρεσίες streaming. Τους προτείνω ανεπιφύλακτα!

↳ Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν σε όλο τον ιστότοπό μας 23 επισκέπτες ←