× Αυτή είναι η προαιρετική κεφαλίδα Φόρουμ για το Κουτί Προτάσεων.

Bingάρω με το Bing AI Chat στον Edge browser

  • lyk
  • Το Άβαταρ του/της lyk Δημιουργός θέματος
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Administrator
  • Προτείνω να επικοινωνήσουμε, είπε...
Περισσότερα
2 Μήνες 3 Ημέρες πριν - 2 Μήνες 3 Ημέρες πριν #135 από lyk
Bingάρω με το Bing AI Chat στον Edge browser δημιουργήθηκε από lyk
«Τα ψέματα τελείωσαν», η εποχή της τεχνητής νοημοσύνης μόλις ξεκίνησε, όπως είχε πει πριν λίγους μήνες και ο Μπιλ Γκέιτς - Το Bing AI Chat ενσωματώθηκε πλέον στον Edge browser ..και μάλιστα είναι πάρα μα πάρα πολύ καλό!

Αν δεν τον έχετε εγκατεστημένο, μπορείτε ακόμα και σε windows7 να κατεβάσετε τον edge browser, πατώντας στο παρακάτω link:
www.microsoft.com/el-gr/edge/download

Η Microsoft, όπως φαίνεται «έπιασε στον ύπνο» την google η οποία τρέχει και δεν φτάνει να συμμαζέψει ..τα ασυμμάζευτα (όπως λέει και ο λαός). Η αλήθεια είναι ότι χρειαζόταν ένας καλός ανταγωνιστής στο αθέμιτο αυτό μονοπώλιο τόσα χρόνια που ονομάζεται google search, adwords, adsense, play, συναφή κολοκύθια ..και 'γω δεν ξέρω τι άλλο...

→ Αφού τρέξουμε τον edge browser, πληκτρολογώντας μία οποιαδήποτε αναζήτηση ↴,θα εμφανιστεί πάνω το μενού ↓ 'Συνομιλία', στο οποίο πατάμε κλικ.
→ Επίσης το νέο bing μπορεί να δημιουργήσει και εικόνες από λέξεις τις οποίες μπορούμε να φανταστούμε και να πληκτρολογήσουμε, αξιοποιώντας το καλλιτεχνικό πρόγραμμα DALL-E 2 διαθέσιμο και αυτό στον edge, καθιστώντας τον edge το πρώτο και μοναδικό πρόγραμμα περιήγησης με ενσωματωμένη μηχανή δημιουργίας εικόνων με τεχνητή νοημοσύνη ↴a realastic photo of buildings in Athens city monastiraki Acropolis Parthenon in the water venetian style with gondolas, cinematic, hyper-realistic, unreal engine, 8k, --ar 16:9..ακόμα δεν έτρεξες τον Edge.. ..???

«Με μεγάλο ενδιαφέρον για τους κατοίκους του πλανήτη Γη!»

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.094 δευτερόλεπτα
Επικοινωνήστε μαζί μας, στα τηλ: α (+30) 212.213.2730, β (+30) 210.440.2730, ή στο Telegram, για να σας προσφέρουμε αυτό που θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες σας, αλλά και θα σας συμφέρει πραγματικά
  • Άριστες υπηρεσίες και υποστήριξη όποτε έχω χρειαστεί το οτιδήποτε, πολύ εύκολα και γρήγορα σε ότι ανάγκη έχει προκύψει χωρίς downtimes κλπ. Ότι πιο σωστό σε υπηρεσίες streaming & hosting - Προτείνω ανεπιφύλακτα και θα αντιληφθείτε αμέσως το λόγο όταν δείτε τις τεράστιες διαφορές σε σχέση με τον προηγούμενο πάροχο που είχατε.
  • Εξαιρετικοί επαγγελματίες!!! Φοβερή δουλειά και άμεση ανταπόκριση σε προβλήματα που τυχόν παρουσιαστούν στο streaming.
  • Είναι οι καλύτεροι με διαφορά! Άψογοι σε όλα τους. Όσες φορές χρειάστηκα support, λύθηκε το θέμα μου μέσα σε ελάχιστα λεπτά!
  • Εξαιρετική συνεργασία με ανθρώπους που φαίνεται πόσο αγαπούν τη δουλειά τους! Μείναμε απόλυτα ευχαριστημένοι, καθώς διαθέτουν ποιότητα, ταχύτητα, αποτελεσματικότητα, συνέπεια και φυσικά οι πιο κορυφαίοι σε ότι αφορά τις υπηρεσίες streaming. Τους προτείνω ανεπιφύλακτα!

↳ Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν σε όλο τον ιστότοπό μας 111 επισκέπτες ←