× Αυτή είναι η προαιρετική κεφαλίδα Φόρουμ για το Κουτί Προτάσεων.

domain.cyou 1€ κατοχύρωση, με 1€ ετήσια ανανέωση!

  • lyk
  • Το Άβαταρ του/της lyk Δημιουργός θέματος
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Administrator
  • Προτείνω να επικοινωνήσουμε, είπε...
Περισσότερα
2 Μήνες 3 Ημέρες πριν - 2 Μήνες 2 Ημέρες πριν #100 από lyk
porkbun.com - tld/cyou · alibabacloud.com · tld-list.com · google search (site:cyou)

Η αγορά ενός ονόματος τομέα (domain name) σε πολύ προσιτή τιμή 1€ και κυρίως με ετήσια ανανέωση μόνο 1€ είναι μια πάρα πολύ καλή & συμφέρουσα ανταγωνιστική λύση από κάθε άποψη, ειδικότερα στις περιπτώσεις αυτές που θέλουμε να κατοχυρώσουμε ένα domain name με σκοπό να το χρησιμοποιήσουμε ως dns server ή/και hostname για να "βαφτίσουμε" έναν νέο server ο οποίος θα τρέχει στο Internet.

Ενδείκνυται φυσικά και για άλλες περιπτώσεις, όπως και με τα υπόλοιπα domain και τις νέες καταλήξεις gTLD που υπάρχουν ήδη καιρό στην αγορά, με την διαφορά του ότι η συγκεκριµένη .cyou κατάληξη, εκτός του ότι η τιμή της κατοχύρωσης είναι πάρα πολύ χαμηλή (σχεδόν τζάμπα) των/του domain που σκοπεύουμε να κατοχυρώσουμε πάνω σε αυτή την κατάληξη, το ίδιο είναι επίσης και η ετήσια ανανέωση συνδρομής (1€) στην περίπτωση πού θα ανανεώσουμε του χρόνου πάλι το συγκεκριμένο domain name μας!

Και αυτή είναι η μεγάλη διαφορά έναντι των ανταγωνιστών gTLD :woohoo:

«Με μεγάλο ενδιαφέρον για τους κατοίκους του πλανήτη Γη!»

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.109 δευτερόλεπτα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο (+30) 212.213.2730 για να σας προσφέρουμε αυτό που θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες σας, αλλά και θα σας συμφέρει πραγματικά
  • ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ DOS ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ
  • Εξαιρετικοι και φιλικοι παροχοι ,με υπηρεσιες που αναβαθμιζονται διαρκως.Συνεργαζομαι απο το 2010 χωρις προβληματα. Συνιστω το Dos.gr ανεπιφυλακτα.
  • τι να πρωτοπούμε για αυτούς τους ανθρώπους? Επαγγελματίες, φιλικοί, εξυπηρετικοί αλλά πάνω απ'όλα ΓΝΩΣΤΕΣ!!! Ό,τι μα ό,τι τους έχω ζητήσει μπορούν και το ολοκληρώνουν. Πράγματα που άλλοι δεν είχαν την υπομονή να ολοκληρώσουν. Μπράβο παιδιά, τέτοια άτομα θέλουμε δίπλα μας
  • 'Αψογη συνεργασία με την Dos.gr σε όλες τις υπηρεσίες του streaming αλλά και της υποστήριξης των βασικών e-mail του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης. Θερμές ευχαριστίες ειδικά στον κ. Λυκούργο Κεκεμπάνο ο οποίος ανταποκρίνεται ανά πάσα ώρα και στιγμή σε οποιοδήποτε πρόβλημα κι αν προκύψει, και προτείνει κάθε τι καινούριο που μπορεί να συμβάλλει στην καλύτερη προβολή του ραδιοφώνου μας. Σας ευχαριστούμε πολύ για την συνεργασία μας.

↳ Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν σε όλο τον ιστότοπό μας 53 επισκέπτες ←