× Αυτή είναι η προαιρετική κεφαλίδα Φόρουμ για το Κουτί Προτάσεων.

domain.cyou 1€ κατοχύρωση, με 1€ ετήσια ανανέωση!

  • lyk
  • Το Άβαταρ του/της lyk Δημιουργός θέματος
  • Αποσυνδεμένος
  • Διαχειριστής
  • Διαχειριστής
  • Προτείνω να επικοινωνήσουμε, είπε...
Περισσότερα
1 Εβδομάδα 5 Ημέρες πριν - 1 Εβδομάδα 5 Ημέρες πριν #100 από lyk
porkbun.com - tld/cyou · alibabacloud.com · tld-list.com · google search (site:cyou)

Η αγορά ενός ονόματος τομέα (domain name) σε πολύ προσιτή τιμή 1€ και κυρίως με ετήσια ανανέωση μόνο 1€ είναι μια πάρα πολύ καλή & συμφέρουσα ανταγωνιστική λύση από κάθε άποψη, ειδικότερα στις περιπτώσεις αυτές που θέλουμε να κατοχυρώσουμε ένα domain name με σκοπό να το χρησιμοποιήσουμε ως dns server ή/και hostname για να "βαφτίσουμε" έναν νέο server ο οποίος θα τρέχει στο Internet.

Ενδείκνυται φυσικά και για άλλες περιπτώσεις, όπως και με τα υπόλοιπα domain και τις νέες καταλήξεις gTLD που υπάρχουν ήδη καιρό στην αγορά, με την διαφορά του ότι η συγκεκριµένη .cyou κατάληξη, εκτός του ότι η τιμή της κατοχύρωσης είναι πάρα πολύ χαμηλή (σχεδόν τζάμπα) των/του domain που σκοπεύουμε να κατοχυρώσουμε πάνω σε αυτή την κατάληξη, το ίδιο είναι επίσης και η ετήσια ανανέωση συνδρομής (1€) στην περίπτωση πού θα ανανεώσουμε του χρόνου πάλι το συγκεκριμένο domain name μας!

Και αυτή είναι η μεγάλη διαφορά έναντι των ανταγωνιστών gTLD :woohoo:

«Με μεγάλο ενδιαφέρον για τους κατοίκους του πλανήτη Γη!»

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.109 δευτερόλεπτα
  • τι να πρωτοπούμε για αυτούς τους ανθρώπους? Επαγγελματίες, φιλικοί, εξυπηρετικοί αλλά πάνω απ'όλα ΓΝΩΣΤΕΣ!!! Ό,τι μα ό,τι τους έχω ζητήσει μπορούν και το ολοκληρώνουν. Πράγματα που άλλοι δεν είχαν την υπομονή να ολοκληρώσουν. Μπράβο παιδιά, τέτοια άτομα θέλουμε δίπλα μας
  • Έμεινα πολύ ευχαριστημένη από τις υπηρεσίες της και τη συνεργασία μας. Γι' αυτό αξίζει 5 αστέρια από μένα!
  • Dos.gr : Τεχνολογία εμπειρία, Εξυπηρέτηση Μοναδική, με πολλούς τρόπους, κάθε στιγμή, ό,τι κι αν χρειαστείς. Μια συνεργασία Πολλών χρώνων με Σταθερή αξία Σε ευχαριστούμε dos. gr για την τεχνοδοσία που μας παρέχεις είσαι ο Πρώτος souper ...!!!
  • Συνεργάζομαι με την Dos.gr περίπου 11χρόνια. Έχει τις καλύτερες τιμές και υπηρεσίες. Ακόμα έχει άμεση και πολύ καλή εξυπηρέτηση. Δεν είχα ποτέ μου πρόβλημα με κάποιον web server & radio server που είχα νοικιάσει και αν υπήρξε κάποιο πρόβλημα το έλυσαν αμέσως!!! Δεν θα άλλαζα την dos.gr για καμία άλλη εταιρεία ενοικίασης server ακόμα και αν μου έδιναν τους server μισοτιμής!!!

↳ Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν σε όλο τον ιστότοπό μας 383 επισκέπτες ←