× Αυτή είναι η προαιρετική κεφαλίδα Φόρουμ για το Κουτί Προτάσεων.

domain.cyou 1€ κατοχύρωση, με 1€ ετήσια ανανέωση!

  • lyk
  • Το Άβαταρ του/της lyk Δημιουργός θέματος
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Administrator
  • Προτείνω να επικοινωνήσουμε, είπε...
Περισσότερα
1 Χρόνος 2 Μήνες πριν - 1 Χρόνος 2 Μήνες πριν #100 από lyk
porkbun.com - tld/cyou · alibabacloud.com · tld-list.com · google search (site:cyou)

Η αγορά ενός ονόματος τομέα (domain name) σε πολύ προσιτή τιμή 1€ και κυρίως με ετήσια ανανέωση μόνο 1€ είναι μια πάρα πολύ καλή & συμφέρουσα ανταγωνιστική λύση από κάθε άποψη, ειδικότερα στις περιπτώσεις αυτές που θέλουμε να κατοχυρώσουμε ένα domain name με σκοπό να το χρησιμοποιήσουμε ως dns server ή/και hostname για να "βαφτίσουμε" έναν νέο server ο οποίος θα τρέχει στο Internet.

Ενδείκνυται φυσικά και για άλλες περιπτώσεις, όπως και με τα υπόλοιπα domain και τις νέες καταλήξεις gTLD που υπάρχουν ήδη καιρό στην αγορά, με την διαφορά του ότι η συγκεκριµένη .cyou κατάληξη, εκτός του ότι η τιμή της κατοχύρωσης είναι πάρα πολύ χαμηλή (σχεδόν τζάμπα) των/του domain που σκοπεύουμε να κατοχυρώσουμε πάνω σε αυτή την κατάληξη, το ίδιο είναι επίσης και η ετήσια ανανέωση συνδρομής (1€) στην περίπτωση πού θα ανανεώσουμε του χρόνου πάλι το συγκεκριμένο domain name μας!

Και αυτή είναι η μεγάλη διαφορά έναντι των ανταγωνιστών gTLD :woohoo:

«Με μεγάλο ενδιαφέρον για τους κατοίκους του πλανήτη Γη!»

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.089 δευτερόλεπτα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο (+30) 212.213.2730 για να σας προσφέρουμε αυτό που θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες σας, αλλά και θα σας συμφέρει πραγματικά
  • Πάρα πολύ καλή ανταπόκριση σε θέματα Streaming, σε θέματα code αλλά και σε θέματα server -Άψογοι προτείνω ανεπιφύλακτα 📡
  • Ευχαριστώ πολύ την ομάδα, πρώτη φορά χρησιμοποίησα το περιβάλλον της Dos και όλα δουλεύουν άψογα, επιπλέον συν η άμεση βοήθεια που χρειαζόμουν σε ότι απορία είχα!
  • Άψογοι συνεργάτες, άριστοι γνώστες των υπηρεσιών & παροχών που προσφέρουν και πάνω από όλα καταπληκτικοί άνθρωποι 🎥🎙️
  • Όταν γνώρισα την DOS.gr και τον Λυκούργο ενδιαφερόμουν μόνο για ένα web radio ! τα χρόνια πέρασαν και τώρα μετράμε 3 ραδιόφωνα που εκπέμπουν μέσο της DOS.gr ! Δεν είμαστε μόνο συνεργάτες πλέον αλλά νοιώθω πως έχω ακόμα έναν φίλο που δέχεται τις παραξενιές μου , μου λύνει οποιαδήποτε απορία , με έχει εξοπλίσει με τα σωστά προγράμματα streaming και πάνω απ όλα με ΓΝΩΣΕΙΣ ! Η ατάκα μου για τον φιλο πλέον είναι “δεν του πέφτει ποτέ” και αυτό γιατί είμαστε on line 24ωρες ΔΙΧΩΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ και άμεση επίλυση κάθε προβλήματος που προκύπτει και αυτό είναι πραγματικότητα στην DOS.gr ΛΥΚΟΥΡΓΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!!!!!!!!!

↳ Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν σε όλο τον ιστότοπό μας 65 επισκέπτες ←