× Αυτή είναι η προαιρετική κεφαλίδα Φόρουμ για το Κουτί Προτάσεων.

.aac συμπιεσμένο αρχείο ήχου

  • Guest
  • Δημιουργός θέματος
  • Επισκέπτης
  • Επισκέπτης
2 Χρόνια 3 Μήνες πριν - 2 Χρόνια 1 Μήνας πριν #19 από Guest
.aac συμπιεσμένο αρχείο ήχου δημιουργήθηκε από Guest
.AAC

Το aac αρχείο είναι συμπιεσμένου τύπου που περιέχει μέσα του ήχο - μουσική, όπως δηλαδή και τα γνωστά σε όλους μας mp3.
Είναι δηλαδή ένα συμπιεσμένο audio αρχείο με πολύ καλή ποιότητα, αλλά με πολύ μικρότερο μέγεθος. Η διαφορά aac με mp3 έγκειται στο γεγονός ότι στα ίδια bit rates, τα aac έχουν καλύτερη ποιότητα.
Είναι τα αρχικά των λέξεων Advanced Audio Coding και πρόκειται για τον "διάδοχο" των mp3 αρχείων. Αυτός ο τύπος αρχείων ήχου, χρησιμοποιείται ευρέως σε πολλές γνωστές υπηρεσίες και συσκευές που χρησιμοποιούμε οι περισσότεροι από εμάς, όπως πχ το youtube, iphone, nintendo, playstation 3, κλπ.
Το aac αρχείο είναι το καταλληλότερο για τα προαναφερθέντα μιας και αποδίδει καλύτερη ποιότητα μουσικής - ήχου με τη μέγιστη συμπίεση - έχει εν τέλει μικρότερο μέγεθος.

Μπορείτε να τα ανοίξετε με τον Windows Media Player αν εγκαταστήσετε αυτό το plugin .
Εναλλακτικά μπορείτε να τα αναπαράγετε με τον VLC player, όπως επίσης και με πληθώρα άλλων προγραμμάτων που έχουν τους κατάλληλους codecs.


Στην περίπτωση τώρα για ραδιοφωνική μετάδοση στην διεύθυνση του Muses Radio Player μπορείτε να βρείτε έναν player που να τον περάσετε στην σελίδα σας. Αρκετά όμορφος με αρκετά skins που παίζει εκτός από mp3 και aac+ καθώς και ogg.
Last edit: 2 Χρόνια 1 Μήνας πριν by Guest.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.089 δευτερόλεπτα